Categorieën
Marketing

Linkbuilding uitbesteden nodig

Wat is Linkbuilding?

Wanneer je een eigen website of webshop hebt zijn er veel zaken waar je aan moet denken. Eén van deze zaken die goed op orde moeten zijn is de linkbuilding. Linkbuilding zijn de backlinks die gebruikt worden om traffic naar jouw website te genereren. Als de linkbuilding van jouw website of webshop in orde is zal je zien dat dit de vindbaarheid en zichtbaarheid van jouw webshop of website in de zoekmachines, zoals Bing en Google, zal bepalen. Het hebben van kwalitatieve backlinks speelt hierbij een grote rol.

De linkbuilding van je website of webshop uitbesteden

Linkbuilding is iets wat je niet zomaar leert. Om hier echt een specialist in te zijn moet je de kunst van het linkbuilden jarenlang bestuderen. Pas dan krijg je het echt goed onder de knie. Linkbuilding draagt heel veel bij aan je sales en omzet en het is daarom heel belangrijk dat je linkbuilding in orde is. Mede daardoor wordt de linkbuilding vaak uitbesteed aan specialisten.

Linkbuilding uitbesteden

Specialisten gebruiken altijd eerst een PR-checker tool. Met deze tool wordt digitaal bepaald van welke waarde de backlinks van jouw website op dit moment zijn. Dit zijn statistieken die je zelf ook altijd kunt verifiëren. De PR-waarde wordt gemeten op een schaal van 0 tot 10. Als jouw website goed scoort dan zit je op een 7 of hoger. ‘Goed scoren’ betekend dat zoekmachines zoals Google de waarde van jouw website hoog schalen en hierdoor meer mensen naar jouw website leiden.

Online Marketing Bureau Stramark

Online Marketing Bureau is binnen Nederland één van de beste online marketingbureaus. Met een expertise van meer dan 15 jaar zijn zij goed op de hoogte van de laatste trends en beste manieren om online marketing in te zetten voor hun klanten. Ze werken met 8 specialisten in het team. Elke specialist heeft zo zijn eigen specialiteit. Er zijn 2 experts in het team op het gebied van link building. Beide experts hebben een groot netwerk en beschikken over de juiste kennis om jouw website volledig te optimaliseren met linkbuilding.

Wanneer je de link building uitbesteed aan een expert van Stramark zal je zien dat de traffic naar je website enorm zal groeien. Dit komt onder andere door de SEO-audit die ze op voorhand zullen doen. Hierdoor krijgen ze een goed beeld van hoe je website nu scoort, waar het op scoort en wat de verbeterpunten zijn. Wil jij je website ook optimaliseren? Neem dan contact op met Stramark voor een vrijblijvend consult.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *